Kent u onze inbouwapparaten al?

Ontdek onze zuinige A++ combikoelkasten

Kent u onze inbouwapparaten al?

Ontdek onze huisselectie

Vaatwasser geïntegreerd

Vrijstaand en inbouw of de compacte inbouwvaatwasser voor kleinere ruimten: binnen de Exquisit-collectie vindt u altijd een vaatwasmachine die bij uw lifestyle past. Onze vaatwasmachines zijn zeer geruisloos en zeer energiezuinig. Bij sommige modellen bespaart u zelfs tot 60% energie. Of u dus een paar borden plaatst of na een feest de afwas moet doen, u kunt ongeëvenaarde prestaties verwachten met een bijna geruisloze werking.

Ruime binnenkant

Onze vaatwasmachines sluiten beslist bij elke keuken aan en verwerken ook het meest ongewone servies. De topserie kan zelfs een belading van 14 couverts aan! Meer ruimte aan de binnenkant dus voor grote borden en pannen, terwijl de vaatwasser niet meer ruimte van uw keuken inneemt.

Extra stille werking

Onze Exquisit vaatwasmachines worden beslist gezien maar zeker niet gehoord. Ze werken bijna geruisloos. Dankzij onze vernieuwde motortechnologie hebben de Exquisit vaatwassers een extra laag geluidsniveau!

Energie besparen

Exquisit vaatwasmachines bieden topreiniging met minimaal energie- en waterverbruik. Deze apparaten hebben het grootste laadvolume dat verkrijgbaar is en de meeste ruimte tussen korven: voldoende voor een bord van 34 cm. Plus een krachtig reinigingssysteem dat zelfs zwaar vervuilde pannen en keukengerei moeiteloos reinigt.

  • Sensor technologie

  • Onze Sensor technologie detecteert de grootte van de lading en het niveau van de vervuiling. 

  • Automatisch programma

  • De vaatwasmachines passen de temperatuur en programmaduur autotmatisch aan op het vuilgraad van de lading.

  • Verstelbare rekken

  • De hoogte van de bovenste korf kan aan beide zijden worden aangepast, zodat alle items van verschillende grootte in het apparaat passen.

  • Intens Water-systeem

  • Onze vaatwasmachines zijn voorzien van 4 sproeiniveaus via 2 sproeiarmem. Hierdoor zal het water alle items bereiken voor een optimaal reinigingsresultaat.